2016/09/16

FRIYAY

 Ihanaa perjantai on täällä! Tulin julkaisemaan tänne asukuvat, jotka otettiin viime viikonloppuna ilmeisesti vähän kielletyllä alueella.. :D Itse könysin aidan toiselle puolelle tuonne graffitti seinien luokse ja kuvaaja saikin napsia kuvia verkkoaidan välistä! Mutta saatiinpahan uusia kuvia otettua hahah. Tykkään niin paljon tuosta värikkäästä graffittiseinästä, tylsää vaan kun tuollaisia seiniä on todella harvassa paikassa.. Tämä asu on myös yllättävän musta, en tiedä miten olen näin innostunut pukeutumaan mustiin vaatteisiin. Kohta varmaan laitan kokomustan asun??

Mun perjantai on sisältänyt aamulla salilla käymistä ja sen jälkeen olenkin pakkaillut Lapin reissua varten. Iltapäivällä suuntaan vielä tallille, mutta kuitenkin ihanan rento perjantai tiedossa! Tämän viikon treenit olisikin nyt suoritettu ja ensi viikon saisin pitää oikein vapaata salilta, mutta jotenkin tekisi vaan mieli mennä joka päivä salille, kun siitä on nyt tullut ihan rutiini käydä siellä. Jännä, että yhdessä vaiheessa vielä en jaksanut yhtään käydä salilla, mutta nyt taas tykkään käydä siellä monena päivänä viikossa. 

 Viikonloppu onkin sitten vähän vauhdikkaampi ja en oikeastaan kerkeä käymään kotona muuten kuin nukkumassa. Huomenna lähdetään aamusta H:n kanssa sen autokisoihin ja siellä onkin yleensä mennyt koko päivä aina. Sitten sunnuntaina aikaisin aamulla startataan auton nokka kohti Rovaniemeä ja pääsemme vihdoinkin aloittamaan meidän lomaviikon, jee! Postailen blogin puolelle kuitenkin heti taas kun kerkeän ja tietysti myös lomaviikolta, vaikka pyrinkin keskittymään silloin vaan itse lomailuun! Kivaa viikonloppua

Takki H&M | Nahkahousut Vila | Toppi Cubus | Kello Michael kors | Laukku Louis vuitton


6 kommenttia:

  1. Hauskaa viikonloppua! Mistä nuo kengät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne kans hauskaa viikonloppua<3 unohinkin näköjään kirjoittaa sen tohon mutta ne on nellystä! :)

      Poista
  2. Älyttömän kivoja kuvia! :) Tuo tausta sopii jotenkin tosi kivasti näihin! Ja pakko hehkuttaa alemman postauksen kuvia myöskin, teidän koti näyttää ihanalta! <3

    Pakko myös sanoa, että tykästyin blogiisi niin paljon että jään ehdottomasti lukijaksi :)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana saada tällaisia kommentteja, suuri kiitos <3 Ihanaa että joukkoon löytyi uusi lukija, tervetuloa seurailemaan :)!

      Poista
  3. Moikka moi! :) bongasin sun blogin vasta nyt ja on todella hienoja kuvia varsinkin nää nahkahousu kuvat ovat ihan kivoja :) Joten musta tulee sun blogin lukia myös jatkossa :)

    VastaaPoista